Когато имаш
нужното обичане -
не търси причината.
Това е любовта!
Когато търсиш
любовта в очите -
не търси омразата.
Там живее страхът.
Когато даваш,
без да се замислиш:
ти така живееш
в щастливо незнание...
Нима не е достатъчно?
Душата ти е пламъче.
© Стойчо Станев Todos los derechos reservados
Желая ти щастливи моменти!