21 sept 2021, 14:38

Желание 

  Poesía
751 4 16

Желая те страстно,

желая те лудо, 

но става опасно

от тази възбуда.

Желая да вдишвам

дъхът ти божествен,

желая да чувам

гласът ти мъжествен.

Желая всичко

с теб да опитам

наслада велика

аз да изпитам.

Желая да слеем

телата си грешни.

Нощем и денем

с теб да сме вечни.

Желая те дълго,

желая те грубо.

Нека е бързо

и нека е бурно.

Желаеш ли ти

моята същност?

Ела ме вземи

в тази реалност.

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??