Желая те страстно,
желая те лудо,
но става опасно
от тази възбуда.
Желая да вдишвам
дъхът ти божествен,
желая да чувам
гласът ти мъжествен.
Желая всичко
с теб да опитам
наслада велика
аз да изпитам.
Желая да слеем
телата си грешни.
Нощем и денем
с теб да сме вечни.
Желая те дълго,
желая те грубо.
Нека е бързо
и нека е бурно.
Желаеш ли ти
моята същност?
Ела ме вземи
в тази реалност.