1 sept 2006, 14:16

Желание 

  Poesía
650 0 1

Някой ден от душата ми не
ще остане нищо и сама в
двореца от агония тя  ще
проклина секундите живот!
Ти не ме разбра ,нали?
Дори не се опита!
Просто протегна ръка
за сбогом и замина!
Убий ме!Аз не искам
да живея-след теб шептях,
но ти не чу моята молба!
Сега остана само тя-смърта
да бъде моята утеха!

© Петя Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Умееш да пресъздаваш художествено тънки нюанси на любовното преживяване!
    Поздрав!
Propuestas
: ??:??