4 jun 2009, 12:40

Желания 

  Poesía » De amor
694 0 0

Искам да живея.

Да опитам всяко огорчение.

Малко радост аз да вкуся.

Мъничко любов желая също.

 

Искам да се смея.

Без причина, без съмнение.

Просто да се смея,

да минават бавно дните.

 

Искам да обичам.

Истински, от все сърце.

Както трябва да обича

всякой приживе.

 

Толкоз просто е на вид:

само три неща желая.

И животът мой дано ми стигне

на едно поне да видя края.

© Няма Начин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??