Jun 4, 2009, 12:40 PM

Желания 

  Poetry » Love
597 0 0

Искам да живея.

Да опитам всяко огорчение.

Малко радост аз да вкуся.

Мъничко любов желая също.

 

Искам да се смея.

Без причина, без съмнение.

Просто да се смея,

да минават бавно дните.

 

Искам да обичам.

Истински, от все сърце.

Както трябва да обича

всякой приживе.

 

Толкоз просто е на вид:

само три неща желая.

И животът мой дано ми стигне

на едно поне да видя края.

© Няма Начин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??