23 feb 2017, 13:59

Желания 

  Poesía » De amor
844 9 9

Иска ми се
да те запазя
само за себе си,
за света
да бъдем
невидими;
да те скрия
дълбоко
в сърцето си,
океан
да погълне
следите ни.

 

Устните ти
да докосна
с пръсти,
когато
искаш да
разкажеш за нас  –
да идвам
в дома ти
по-късно,
на пръсти,
потайно,
без шепот и глас.

 

Иска ми се
да запазя
усмивката ти,
да не знае
никой за
нея...
Далеч от фалша
на света
да бъда истинска;
да ме докосваш,
да ме имаш,
да живея.

© Илияна Дадарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??