21 jun 2010, 13:35

Жена 

  Poesía » De amor
495 0 2

 

 

                 ЖЕНА

 

В устните дъха на пламъка усещам.

Очите ти стопиха в мен парчета лед.

Умирам и възкръсвам при всяка среща.

Целувката ти ухае на дъхав мед.

 

Не си богиня, но вярвам в теб?

За мен си вселена непозната.

Оставаш ти, любовен жребий.

Със теб ще продължа нататък...

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??