3 ene 2007, 20:39

Жена 

  Poesía
565 0 7
Отблизо съм обикновена, дори наричат ме "дете", но аз ще бъда откровена - иска ми се някой жената да открие в мен! Годинките неусетно се трупат, и нося ги като кръст и благослов. Жената в мен не се събужда, а натрупах патила за цял живот. С изстрадал поглед следя живота и му се усмихвам ведро - няма как. Когато младостта разцъфне ще придобия женския си облик, дано!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??