3.01.2007 г., 20:39 ч.

Жена 

  Поезия
566 0 7
Отблизо съм обикновена, дори наричат ме "дете", но аз ще бъда откровена - иска ми се някой жената да открие в мен! Годинките неусетно се трупат, и нося ги като кръст и благослов. Жената в мен не се събужда, а натрупах патила за цял живот. С изстрадал поглед следя живота и му се усмихвам ведро - няма как. Когато младостта разцъфне ще придобия женския си облик, дано!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??