Мислим, че владеем света, а кратко тук на гости
сътворен човек в два пола,
допълващи съвсем да споделят радост и тревоги.
Това е мъжки свят, но какво би бил без жена или момиче,
дух, двойник, илюзия и сън в мираж
жена видение.
Какво мисли, ако можеш да четеш
нявга ще решиш с ум да пишеш,
а забравиш ли съвсем, няма да помислиш.
Честит празник, нежен пол, светът без вас би бил ни
телевизор черно-бял без яркост, контраст и жена видение.
© Stew Carrey Todos los derechos reservados