Ти за мене си жената-блян,
за теб душата ми копнее
и името ти аз мълвя,
дори когато се смея.
Ти си пленително красива
и затова ще те направя невероятно щастлива.
Обичам те, защото за мен си божи дар
и дните ми изпълнени са с твоя чар.
Благодарение на твоя чар
в сърцето ми гори пожар.
Пожар, който не угасва
и страстната ми любов към теб всеки ден нараства.
© Радослав Радев Todos los derechos reservados