2.06.2012 г., 10:42 ч.

Жена-мечта 

  Поезия » Любовна
1701 1 0

Ти за мене си жената-блян,

за теб душата ми копнее

и името ти аз мълвя,

дори когато се смея.

 

Ти си пленително красива

и затова ще те направя невероятно щастлива.

 

Обичам те, защото за мен си божи дар

и дните ми изпълнени са с твоя чар.

 

Благодарение на твоя чар

в сърцето ми гори пожар.

 

Пожар, който не угасва

и страстната ми любов към теб всеки ден нараства.

 

© Радослав Радев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??