Люта съм.
И грешна съм...
Като змия.
Не със ябълка,
а с тяло прелъстявам...
Тиха съм.
И свята съм...
Като сълза.
В душа умирам.
И в душа се раждам...
Бяла съм.
И понякога добра...
Като снежинка
в топлите ти длани.
Жена съм.
И от нищото дошла,
отивам си.
А цялата съм рани...
Галя Кутулева
© Галя Кутулева Todos los derechos reservados
Поздравление, Галя!Хубава вечер!