12.06.2015 г., 20:47 ч.

Жена съм 

  Поезия » Любовна
624 0 1

Люта съм.

И грешна съм...

Като змия.

Не със ябълка,

а с тяло прелъстявам...

 

 

Тиха съм.

И свята съм...

Като сълза.

В душа умирам.

И в душа се раждам...

 

Бяла съм.

И понякога добра...

Като снежинка

в топлите ти длани.

 

Жена съм.

И от нищото дошла,

отивам си.

А цялата съм рани...

 

Галя Кутулева

© Галя Кутулева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Творбата ти е много интересна, оригинална и силна - хареса ми!
    Поздравление, Галя!Хубава вечер!
Предложения
: ??:??