17 ago 2008, 22:26

Жената 

  Poesía » De amor
866 0 4

Чу ли думите?
Носеше ги вятъра,
те идваха с вихъра от падащи листа,
по-тихи от стъпките на котката,
по-приказни от самодивските слова.
Гората... тя говореше,
разказваше за нея -
това чудо на природата,
приело облик на жена.

© Габриела Симеонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??