2 abr 2012, 10:38

Жената на нашия век 

  Poesía » Otra
532 0 0

 

Жената на нашия век -

равноправна, свободна,

умна, покоряващо чаровна,

елегантна, стилна, модерна,

без колебания, с посока верна.

Ухажване, кокетство, радости

във няколко поредни младости.

Силен старт към простите неща

минути късни за отколешна мечта

Неволни грешки, кратко съмнение,

пословична упоритост, търпение

 

Жената на нашия век -

един кръстопът

със сто разклонения...

© Галина Карааргирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??