14 feb 2013, 15:30  

Жени и вино 

  Poesía » De humor
590 0 2

Казваме: "Наздраве!"

весели жени...

Вместо мляко краве -

виното сипи!

 

Стопля ни душите,

слиза до пети.

И горят ушите

на мъжете ни!

 

Знам сега защо е

кръчма втори дом -

Всички си говорят,

няма туй: "Кръгом!"

 

Щом мъжът се връща

начумерен зъл,

чаши да обръща! -

Идва му акъл.

 

Като тях и ние

ставаме добри.

Като си попийнем,

под език сърби.

 

И така, по женски,

да си кажем тук:

Пенсията щом вземем -

в кръчма "Винен звук!"

 

В сепарето наше,

да се чува как

пием си юнашки

със мъжете в крак.

 

 

© Елена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??