Има думи по време на секс,
които не иска да чува жената :
„Скъпа, прибрах се, хапвам на екс
и идвам веднага в кревата”.
…………………………………………………………………..
Дават ли, или пък отказват,
жените са всякога щастливи.
Важното за тях е, че им искат,
независимо с какви мотиви .
.………………………………………………………………..
В днешния разпасан век
целомъдрена е само таз жена,
която още не е срещала човек,
или пък не е била помолена.
© Петър Петров Todos los derechos reservados
е, не го взимай толкова лично ...
И кой стих не е по "вкуса ти" ?
Просто го забрави