Женско приятелство
Има ли приятелство между жени?
Може би, но рядкост е, нали?
Много от Жените крият злобата и алчността,
зад една красива поза, маска една.
Уж две приятелки са добри,
заедно са, но само да не са сами!
Подкрепят се със съвети "добри",
а какво ли си мислят когато са сами?
Какво става ако срещнат мъж сега?
Всяка се показва като най-красивата, най-добра.
Когато спечели сърцето му една,
Другата я съветва, увещава я, сякаш е сама,
а живота си е неин, решава само тя!
До нея има мъж, това е тяхната Съдба.
Той и Тя и Любовта!
И майка и доброто и мислела сега,
а тя е вече е голяма жена!
Помагат майка и приятелка,
докато не я разведат накрая!
Не всички жени са еднакви, но истината е това!
© Валентин Миленов Todos los derechos reservados