11.04.2017 г., 10:46 ч.

Женско приятелство 

  Поезия » Друга
513 0 3

Женско приятелство

 

Има ли приятелство между жени?

Може би, но рядкост е, нали?
Много от Жените крият злобата и алчността,

зад една красива поза, маска една.

 

Уж две приятелки са добри,

заедно са, но само да не са сами!

Подкрепят се със съвети "добри",

а какво ли си мислят когато са сами?

 

Какво става ако срещнат мъж сега?

Всяка се показва като най-красивата, най-добра.

Когато спечели сърцето му една,

Другата я съветва, увещава я, сякаш е сама,

а живота си е неин, решава само тя!

До нея има мъж, това е тяхната Съдба.

Той и Тя и Любовта!

И майка и доброто и мислела сега,

а тя е вече е голяма жена!

Помагат майка и приятелка,

докато не я разведат накрая!

Не всички жени са еднакви, но истината е това!

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ви!Хората са различни!
  • Вальо, зависи от жената. Аз съще съм на мнението на Таня. Може да има приятелство, както между мъже, така и между жени. Вероятно си наранен, затова така мислиш. Поздрав от мен!
  • Интересен поглед, с който лично аз не съм съгласна.
    Има приятелство между жени!
Предложения
: ??:??