В сблъсъка на женските хормони
афекта се заражда по естествен път
търсещи, това което никога не се намира,
недоволството е константна величина.
Промяната е задължителна терапия,
основна перспектива, да бъде украсен светът,
моделирането тръгва първо с ноктите,
коса лице и цялата фасада.
Няма прошка за предметите,
необходимост е да се наложи вкус,
пердета, чаши, столове и стените даже,
отвсякъде лъхти префинен лукс.
Модата капризно и по женски,
безпрекословно, с пряко управление,
не понася спорове и реплики,
ни разхожда търпеливо с каишка за носа.
В отговор на женските претенции
вече се е похабил мъжът,
тръгнал с нея да търпи на епилации,
утре може да роди дете.
© Misteria Vechna Todos los derechos reservados