Много са овцете в този грешен свят,
но пък и кандидатите за вълци също!
Без жертвите никой вълк не е богат,
но овцете сами вълците прегръщат!
Например пирамиди нявга имаше,
овцете мечтаеха богати да станат,
не един вълк парите им взимаше,
кат изчезна овцете успяха да схванат!
Овцете и до днес да мислят отказват,
а много капани в живота се срещат -
хазарт, алкохол, наркотици, разврат...
затова разумно е за тях да ги подсещат!
А ти, читателю, за тези неща разсъждавай,
пази се, в овца да се превръщаш недей,
знам, че имаш мозък и воля, с тях устоявай,
просто бъди внимателен и истински живей!
© Георги Todos los derechos reservados