9 abr 2009, 1:44

Жестока болка 

  Poesía » De amor
497 0 0

Мисълта за теб сърцето ми дълбае

и не по-малко ме боли.

Душата ми за теб ридае,

болката за миг не я щади.

 

Да сме отдалечени един от друг

е жестока болка, знай!

Иска ми се да си тук

 и любовта ни да няма край.

 

04.12.07.

© Пролетното момиче Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??