Apr 9, 2009, 1:44 AM

Жестока болка 

  Poetry » Love
496 0 0

Мисълта за теб сърцето ми дълбае

и не по-малко ме боли.

Душата ми за теб ридае,

болката за миг не я щади.

 

Да сме отдалечени един от друг

е жестока болка, знай!

Иска ми се да си тук

 и любовта ни да няма край.

 

04.12.07.

© Пролетното момиче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??