15 abr 2008, 19:54

Жестоки игри 

  Poesía » De amor
1453 0 5
             Жестоки игри

            "Не си играй със сърцето ми!"

Не играя със твойто сърце -
ти със мойто играта започна!
Аз протегнах към тебе ръце,
ти отблъсна ме - бързо и точно.

В таз игра кой от нас победи -
кой си тръгна с душа наранена?!
Груби, тъжни, жестоки игри -
а душите са цяла вселена!

© Шехерезада Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??