Жив съм
На Господ показах среден пръст,
ухилих се, изпсувах, пролях сълза,
лихвите си платих на банкера тлъст,
няма грешка - всичко точно - благодаря!
А мъдрецът ми каза: Задръж -
еврейски пари за евреи,
беден, но дяволски мъж!
А дяволът истерично се смее!!!
© Алекс учо Todos los derechos reservados
Кефиш ме!