19 may 2006, 23:21

Жива вода 

  Poesía
868 0 1

Ако беше извор,
дълго вода
от тебе бих пила.
Ако беше в душата ми стих,
бих ти дала най-чистото име.
В сърцето си пазя следа
и нейният дъх ме опива...
Ти мъж си -
аз просто жена
и само със теб съм спокойна и силна.

© Елина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??