19.05.2006 г., 23:21 ч.

Жива вода 

  Поезия
867 0 1

Ако беше извор,
дълго вода
от тебе бих пила.
Ако беше в душата ми стих,
бих ти дала най-чистото име.
В сърцето си пазя следа
и нейният дъх ме опива...
Ти мъж си -
аз просто жена
и само със теб съм спокойна и силна.

© Елина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??