6 jul 2019, 20:42

Живей 

  Poesía » Otra
1413 2 5

Живей напук на тези,
които викат, че не можеш.
Следвай своя път и недей да слушаш
тези, дето ще ти кажат, че няма път натам.

 

Не се предавай, ами изживей го 
пълноценно този тъжен свят,
не се предавай, а успявай,
за да натриеш носа на онези,

 

дето ще кажат, че не ще успееш.
Живей така, за да ги ядосваш,
прощавай грешките направени от враговете,
прости им, за да ги е яд.

 

И моля те, не се предавай,
а живота изживявай,
по начина, по който ти мечтаеш,
напук на тези, дето не ще повярват в теб!

© Еленка Гишина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??