Казваш, че без радио не можеш
и без телевизия, интернет
за реда световен се тревожиш
кой от Тях ще бъде по-напред.
Кой ще се надвика по-успешно,
кой ще те излъже по-добре
и чие решение е грешно,
а чие е супер и О.К...
Спри да тичаш след света задъхан,
той ще се издъни и без теб,
този свят заченат е излъган,
но животът си е твой – живей!
© Ваня Иванова Todos los derechos reservados