23 ago 2006, 1:07

Живей! 

  Poesía
790 0 1
Ах, това отвратително място - светът!
И всички тези хора, които не могат да те разберат!
Тук едно само ти е позволено - да живееш!
Така ти е отредено.
Не ти харесва, но роден си вече -
не можеш да се върнеш!
Представи си, че утре умреш -
виждаш ли, че не искаш да си тръгнеш?

Така че,
от всичко опитай,
всичко разбери!
Имаш ли проблеми - сподели!
И няма света да е ужасен!
Направи си го прекрасен!

Тъжно ти е - поплачи си!
Пее ти се - ами пей!
Забавно ти е - хайде, смей се!
ВЕДНЪЖ СЕ ЖИВЕЕ - ЖИВЕЙ!

© Фери Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • А как понякога забравяме да живеем! Страхотно послание! Хареса ми! Поздрав!
Propuestas
: ??:??