23.08.2006 г., 1:07 ч.

Живей! 

  Поезия
838 0 1
Ах, това отвратително място - светът!
И всички тези хора, които не могат да те разберат!
Тук едно само ти е позволено - да живееш!
Така ти е отредено.
Не ти харесва, но роден си вече -
не можеш да се върнеш!
Представи си, че утре умреш -
виждаш ли, че не искаш да си тръгнеш?

Така че,
от всичко опитай,
всичко разбери!
Имаш ли проблеми - сподели!
И няма света да е ужасен!
Направи си го прекрасен!

Тъжно ти е - поплачи си!
Пее ти се - ами пей!
Забавно ти е - хайде, смей се!
ВЕДНЪЖ СЕ ЖИВЕЕ - ЖИВЕЙ!

© Фери Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • А как понякога забравяме да живеем! Страхотно послание! Хареса ми! Поздрав!
Предложения
: ??:??