Не обнови живота си,
понеже беше твърде зает
да преодоляваш
наслоените петна,
те потъмняваха и
стесняваха
простора на
душата ти
онези петна
от смислите,
които щяха
да обновяват
живота
ти...
Душата не
иска този
ЖИВОТ
© Християна Todos los derechos reservados