7 abr 2013, 21:47

Живот 

  Poesía » De amor
673 0 2

                                           Кратък е животът, но прекрасен.

                                   Днес съм радостен, щастлив!

                                   Денят ми стана - повече от ясен,

                                   духът ми живна - повече от жив.

 

                                  Защо не си, живот, безкраен? -

                                  Да живее всеки без предел.

                                  Защо си толкова незнаен? -

                                  В какво се крие твойта цел?


                                  Да можех аз да отговоря...

                                  да вляза в твоя светъл дух

                                  и нещо хубаво да сторя -

                                  да махна корена ти сух.


                                  И всеки вечно да живее,

                                  да бъде вечна доброта,

                                  за тебе песен да се пее,

                                   да бъдеш новата зора.

                                

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??