9 dic 2016, 16:43

Безсъние, наакано и смях 

  Poesía » Otra
295 1 6

Бебе, пелени и детски плач,

доктори, цветя и страх,

съпруг, приятели, роднини, здрач,

безсъние, наакано и смях.

 

Ясла, работа, любов

бели нощи, приказки, дрънкулки,

лазене, бели, животът нов,

прохожда, лекичко на пресекулки.

 

Игри и песни, на градина

пясъчник, боички, люлки,

дядо Мраз, чорапи на камина,

Щурчета, лято и светулки.

 

Училище, тетрадки, чанта

септември е, петнайсти, класна

банички, приятели и фанта

прически, дрешки и... порасна.

 

Гаджета и трепети, и бира.

Пъпки, музика и дим.

Вечер е, къде ли се намира?

Въртим се, чакаме, не спим...

 

Влюбена, в момчето, под ръка,

важен, хубав, синеок, петле,

крачат, гордо, по-така,

море, целувки, сватба и дете...

 

Бебе, пелени и детски плач,

доктори, цветя и страх,

съпруг, приятели, роднини, здрач,

безсъние, наакано и смях...

© Лебовски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??