20 jun 2006, 19:46

живот 

  Poesía
729 0 2
Мислех си - защо не сложа край,
на тоз живот омразен и презрян.
Не трябва! Пак ще дойде май,
от слънцето ще бъда пак огрян.

© Мелина Перез Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??