Jun 20, 2006, 7:46 PM

живот 

  Poetry
728 0 2
Мислех си - защо не сложа край,
на тоз живот омразен и презрян.
Не трябва! Пак ще дойде май,
от слънцето ще бъда пак огрян.

© Мелина Перез All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??