Пустинна тиха нощ и тежки мисли,
борба с живот в окови
и една прашинка в космоса говори..
Какво е туй живота - нещо?
Дар от Бога, но защо ли?
Смисълът не един е,
но там някъде се крие
в нашите глави човешки..
С разума се бори да надвие
и "кърви" от повтарящи се грешки,
а сърцето ми със него спори,
но защо ли?
© Nadya Todorova Todos los derechos reservados