1.02.2019 г., 23:53 ч.

Живот 

  Поезия » Философска
337 0 0

Пустинна тиха нощ и тежки мисли,
борба с живот в окови
и една прашинка в космоса говори..

 

Какво е туй живота - нещо?
Дар от Бога, но защо ли?

 

Смисълът не един е,
но там някъде се крие
в нашите глави човешки..

 

С разума се бори да надвие
и "кърви" от повтарящи се грешки,
а сърцето ми със него спори,
но защо ли?

© Nadya Todorova Всички права запазени

.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??