1 oct 2005, 17:33

ЖИВОТ 

  Poesía
932 0 0

ЖИВОТ
(в две думи)


Синьо сияние.
Небесна дъга.
Пълно отричане.
Къде потъна брегът?

Разпродажба на спомени
на гише за лъжи.
Гонитба на блянове
през посредствени дни.

Забравени митове
обречени спят
в сиво безвремие,
във вял кръговрат.

Скрити илюзии
в океан от сълзи.
Потайни желания.
Охладнели мечти.

Алармени писъци
сред истерични смехове.
Виртуални видения
от първични страхове.

Кървави стонове
на увехнали копнежи.
Горчиви случайности
от погрешни стремежи.

Тътен от болка
във тунел от тъга.
Разбиваща реалност.
Осиротяваща душа.

Жестоки страдания
за изгубени каузи.
Вяра във сънища,
а надеждите празни.

СМЪРТ
от рикоширали куршуми.
ПОМОЩ !!!
за ЖивотЪТ (в две думи).

© Ася Арсова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??