8 may 2008, 11:29

Живот 

  Poesía
628 0 0

Животът веднъж се живее,

лудее се и се щурее,

но идва времето горчиво

и навън е всичко вече сиво.

Какво е животът без доброта?

Какво е солта без захарта?

Какво е любов без нежност?

Това се питам аз сега.

Отговор жесток съществува,

но той калява, а не лекува.

Животът е кратък, живеем го аз и ти,

но винаги нещо се намира,

което да ни раздели.

© Гергана Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??