Ти си вътре в мен!
Отне ми всичко:
и спокойствието, и радостта!
Дали ще те победя аз
някой ден,
а ти ще ме
оставиш ли да живея?!
Не искам аз вече да съм
твоя пленница!
Не искам аз да бъда
обгърната в тъма!
Искам да съм свободна
и да гледам слънцето без страх,
че ти ще
дойдеш пак!
© Криси Todos los derechos reservados