20.02.2008 г., 13:44 ч.

"Живот без страх" 

  Поезия
573 0 2

Ти си вътре в мен!

Отне ми всичко:

и спокойствието, и радостта!

 

Дали ще те победя аз 

някой ден,

а ти ще ме 

оставиш ли да живея?!

 

Не искам аз вече да съм 

твоя пленница!

Не искам аз да бъда

обгърната в тъма!

 

Искам да съм свободна

и да гледам слънцето без страх,

че ти ще 

дойдеш пак! 

 

© Криси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??