4 nov 2011, 12:08

Живот за двама 

  Poesía
576 0 3

Понякога си мисля,

че годините пълзят

и си мисля - сто години съм със тебе.

Понякога пък

друго ми се вглежда -

че просто те летят, летят

и аз със тях във тебе се оглеждам...

И сякаш вчера ти ме спря

и сякаш вчера

Бог ни прати любовта

- не искам вече да живея в самота.

"Живот за двама" - напиши!"

Недей, недей дори да ми го казваш!

Защото всяка твоя мисъл претворих

и всякакво желание изпълних,

с любов напълних всеки стих 

и всеки стих на тебе посветих,

и твоите молби прегърнах,

живота си към теб обърнах.

Ала "Живот за двама"?!

Не, няма никога да го напиша!

Любов за двама, мили, има.

Живот за двама ни - едва ли?

Живот за двама?

Живот за двама, обич моя, НЯМА! 

© Роза Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??