7 ene 2007, 16:12

Живота ми 

  Poesía
602 0 6

Животът ми - Бледа сянка
На чужда светлина,
тиха пътека в нощта -
покрита с луна и звезди,
а денем със слънчеви лъчи...

Животът ми - дар от Бога,
и вяра търся в Него аз....
Дали подтиква ме към греха
или дарява с мъдрост мойте сетива ? ? ?

© Аааа Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??