10 mar 2008, 18:16

Животът 

  Poesía » Filosófica
762 0 5
Когато любовта е сляпа,
когато те боли,
премини през тунела на светлината
и за последствията не мисли.

Когато очите ти са насълзени,
вдигни глава и продължи,
ако не за теб, поне за пред хората
направи се на силен и безсърдечен бъди.

Когато те оставят, не тъжи,
има ли смисъл да ти се случват все беди?
Живей на ръба (като за последно),
останалите ще те гледат и ще го мислят за нередно.

Тъпчи, за да не го правят с теб
отнасяй се със всеки като с предмет,
само тогава ще прозреш,
че всички на това се възхищават (трудно е да го понесеш).

Когато около теб има злоба, завист и отчаяние,
лицемер бъди и над всяка ситуация имай влияние.
Те това искат - двуличност и лъжи.
Изправи се и какво можеш им покажи!

© Виктория Борисова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??