Животът е неравна битка,
съдбата - непобедимият ни враг.
Колко вярна е приятелската ти агитка?
Ще съумееш ли да победиш и как?
Важното е не колко време ще ти отнеме,
а дали ще победиш.
Какъв от борбата ще излезеш -
смачкан и зъл или благороден и чист?
Ако успееш сърцето си добро да опазиш,
Бог ще те благослови.
Ако пък не - всеки ще те мачка,
борбата за теб завинаги ще продължи.
© Сладурркатта Todos los derechos reservados