14.08.2008 г., 13:47 ч.

Животът е... 

  Поезия » Друга
440 0 1

Животът е неравна битка,

съдбата - непобедимият ни враг.

Колко вярна е приятелската ти агитка?

Ще съумееш ли да победиш и как?

Важното е не колко време ще ти отнеме,

а дали ще победиш.

Какъв от борбата ще излезеш -

смачкан и зъл или благороден и чист?

Ако успееш сърцето си добро да опазиш,

Бог ще те благослови.

Ако пък не - всеки ще те мачка,

борбата за теб завинаги ще продължи.

© Сладурркатта Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??