8 feb 2012, 0:08

Животът е любов. 

  Poesía » De amor
718 0 1

Животът без теб е лъжа.           

Истина е само любовта.     

Всичко на нея ние дължим.    

Основа на света е тя.    

Тази истинска любов.    

Аз наричам я живот.           

Естествена, безгрижна и добра.    

Ласкава и нежно съвършена.   

Ювелир на вечна красота.        

Броня за нашите влюбени сърца.     

Обречена е вечно да се раздава.     

Всичко да превръща в цветя.

 

© Драгомир Костадинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Романтика!Има още какво да се желае, но е добро!
Propuestas
: ??:??